1-    اجرای برنامه ها و سیاست ها و دستورالعمل های وزارت متبوع
2-    تعیین نیازها و اولویت های برنامه های تغذیه
3-     جمع آوری اطلاعات و آمار و تجزیه و تحلیل آن
4-    ارسال شاحص ها و اطلاعات به سطوح بالاتر.
5-     نظارت و پایش اجرای برنامه های تغذیه در استان
6-     تحلیل پایش و ارسال پسخوراند به شهرستانها
7-    ارائه آموزش های تغذیه به گروههای مختلف سنی و تهیه مطالب آموزشی جهت برگزاری کارگاه های آموزشی
8-    آموزش و بازآموزی پرسنل تغذیه در زمینه برنامه های تغذیه
9-     پیگیری اعتبارات مورد نیاز جهت مواد و تجهیزات موردنیاز
10-   نظارت بر نحوه خرید و هزینه کرد اعتبارات تخصیصی
11-  برقراری هماهنگی و همکاری بین بخشی  جهت پیشبرد برنامه های تغذیه
12- تحلیل وضعیت موجود برنامه ها در سطح استان
13-  تدوین برنامه عملیاتی برنامه های تغذیه
14- تدوین چک لیست پایش و ارزشیابی برنامه ها
15-برنامه ریزی در زمینه کاهش بیماریهای مزمن مرتبط با تغذیه مانند اضافه وزن و چاقی ،فشار خون و...
16-  برنامه ریزی در زمینه کاهش موارد سوء تغذیه 
17- برنامه ریزی در زمینه کاهش نا امنی غذایی در جامعه 
18- اجرای برنامه IDD در استان و پایش ید ادرار در  دانش آموزان و مادران باردار
19- اجرای برنامه مکمل یاری در مدارس (مکمل یاری  با ویتامین D و آهن یاری دانش آموزان دختر)
20- برنامه مشارکتی حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه در خانوارهای کم بضاعت.
21- اجرای برنامه ایران اکو در مدارس و مهدهای کودک.
22- غربالگری تغذیه ای مراجعین به خانه های بهداشت و پایگاههای سلامت.
23- ارائه خدمات تغذیه ای به جامعه تحت پوشش در قالب طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت.
24- مدیریت تغذیه در بحران.
25-  همکاری با رسانه های استانی در راستای ترویج فرهنگ صحیح تغذیه ای.
·        آموزش و توانمند سازی دانش آموزان و اولیای مدارس در خصوص پایگاه تغذیه سالم مدارس
·        اجرای برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین D در دانش آموزان
·        پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید ( برگزاری کمیته IDD  استان و پایش ید ادرار در دانش آموزان و مادران باردار)
·        برنامه حمایتی مشارکتی مراقبت تغذیه ای کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوء تغذیه
·        برنامه حمایتی مشارکتی مراقبت تغذیه ای مادران باردار و شیرده
·        مراقبت تغذیه ای سالمندان مبتلا به سوء تغذیه
·        پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان زیر 5 سال(ایران اکو)
·        پیشگیری و مراقبت تغذیه ای در اضافه وزن و چاقی کودکان سنین مدرسه و نوجوانان (ایران اکو)
·        آموزش و توانمند سازی تیم سلامت (کارشناسان تغذیه-مراقبین سلامت-پزشکان-داوطلبین و سفیران سلامت)
·        آموزش و توانمند سازی کارکنان بین بخشی در سازمان ها و ادارات دولتی وفرهنگیان درخصوص تغذیه سالم
·        آموزش و توانمند سازی جامعه در خصوص تغذیه سالم  (بسیج های آموزشی، مناسبت های ملی و ...)
·        ارائه خدمات تغذیه ای به جامعه تحت پوشش در قالب طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت.
·        اجرای برنامه پیشگیری و کنترل چاقی در استان
| ردیف | نام و نام خانوادگی | عنوان / سمت | مقطع تحصیلی | تلفن تماس | داخلی | 
| 1- | شرین هدایت کردستانی | رییس گروه بهبود تغذیه جامعه | کارشناس علوم تغذیه | 
